Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij Pensioenfonds AFM streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op de website van Pensioenfonds AFM kunnen geen rechten ontleend worden.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. Pensioenfonds AFM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. Pensioenfonds AFM is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Copyright

Pensioenfonds AFM behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van de AFM is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Privacy

Pensioenfonds AFM verwerkt (verzamelt, gebruikt, bewaart, verstrekt en vernietigt) persoonsgegevens. Hierbij neemt Pensioenfonds AFM de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp ) in acht. Persoonsgegevens worden door Pensioenfonds AFM alleen verwerkt ten behoeve van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens zijn bestemd of daarmee verenigbare doeleinden. 

Privacyverklaring

Van deze website worden bezoekersstatistieken bijgehouden via Google Analytics. Hiervoor wordt een cookie geplaatst waarbij wij geen gegevens delen, het laatste octet van het IP-adres maskeren en geen gebruik maken van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analyticscookies.

Wij maken gebruik van Mollom om ongewenste reacties te filteren. Door gebruik te maken van het formulier, accepteert u Mollom's privacybeleid.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Direct een vraag stellen

Zoekveld

Hebt u een vraag?

Nieuwsalert

Blijf op de hoogte van uw pensioen

Aanmelden