Regels plaatsen reacties

We willen graag weten wat er bij onze bezoekers leeft. Op onze site kunt u daarom reageren op nieuwsberichten.

Algemeen
Het pensioenfonds stelt de website open voor reacties op het nieuws. Alle reacties worden na plaatsing door de redactie gemodereerd. Het pensioenfonds heeft altijd het recht een reactie te verwijderen.

Geen forum
Reageer alleen op het nieuws, met argumenten of met persoonlijke ervaringen en blijf correct. Het beste is dat u onder uw eigen (voor- en achter)naam schrijft. Dit is geen internetforum, dus als u alleen maar op andere mensen reageert, is de kans groot dat uw reactie wordt verwijderd.

Taalgebruik netjes en zakelijk

Houd het netjes. Reacties met vulgair of obsceen taalgebruik, of  racistische / discriminerende uitlatingen worden niet getolereerd. Ga niet op de man/vrouw spelen. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen.

Blijf to the point, houd het zakelijk. Probeer je boodschap kort maar krachtig te verwoorden. Ga niet onnodig veel reacties posten. En schrijf niet off topic ; reageer op het nieuwsbericht.

Gebruik niet alleen hoofdletters in je reactie, dit komt over als SCHREEUWEN.

Nabootsing van identiteit

Het nabootsen van anderen, dus het aannemen van de identiteit van een ander bestaand persoon of een organisatie op een misleidende manier is niet toegestaan.

Niet vermelden

Meld geen persoonlijke en vertrouwelijke gegevens, zoals creditcardnummers, nummers van rijbewijzen en andere legitimatiebewijzen of andere informatie die niet algemeen toegankelijk is. Geef dergelijke gegevens via de site nooit door aan anderen.

Plaats geen materiaal dat  inbreuk maakt op het auteursrecht.

Advertenties, commerciële of promotionele reacties, 'junk mail' of 'spam' zijn niet toegestaan. Hiertoe worden de volgende zaken gerekend: productadvertenties, spam linken en links naar commerciële pornografie.

Misbruik melden

Als je vermoedt dat iemand deze regels overtreedt, stuur een mailtje naar [email protected].  Vermeld dan de nickname en het bericht waarom het gaat.  

Waarmee kunnen wij u helpen?

Direct een vraag stellen

Zoekveld

Hebt u een vraag?

Nieuwsalert

Blijf op de hoogte van uw pensioen

Aanmelden